Ruiterpaden

Buitenritten

Er worden door Horseworld Tinte het hele jaar door buitenritten georganiseerd.

De uitrijmogelijkheden rondom de manege zijn ideaal. De manege ligt in de polder met op prima rijafstand de duinen van Westvoorne en het strand! Voorne Putten beschikt over vele kilometers aan ruiterpaden. Daarnaast is een groot deel van het strand het hele jaar toegankelijk voor ruiters. Ons strand rijkt van Oostvoorne tot aan Hellevoetsluis.

Strandritten

Om de week wordt er op zondag een groepsrit georganiseerd. Deze strandritten duren gemiddeld 3 a 3,5uur en gaan doorgaans altijd over het strand. Deelname is mogelijk met een manege paard of met een eigen paard. De strandritten zijn alleen geschikt voor gevorderde ruiters. Er wordt tijdens deze ritten gestapt, gedraafd en gegaloppeerd. In de zomer zullen deze ritten wekelijks gereden worden. Onze groepsgrootte is maximaal 8 ruiters.

Duinritten

Daarnaast zijn er in de zomermaanden ook duinritten. Deze ritten duren ongeveer 2 a 2,5 uur en gaan niet over het strand. De duinritten zijn geschikt voor half gevorderde/gevorderde ruiters. Er wordt tijdens deze ritten gestapt, gedraafd en gegaloppeerd. Onze groepsgrootte is maximaal 8 ruiters.

Thema buitenritten

Ook worden door het jaar door diverse thema buitenritten georganiseerd. Denk hierbij aan dauwtrap ritten met ontbijt, Avondritten met soepje vooraf, zwemmen met de paarden, puzzelritten etc. Hou hiervoor onze social media pagina’s in de gaten.

Privé buitenritten

Wil je individueel een rit afspreken, een andere dag of met een vast groepje? Dan is er de mogelijkheid om een privérit af te spreken.

Wil je aansluitend aan je rit een high tea (vanaf 4 personen), of een andere versnapering als groep die afwijkt van onze normale kaart, dan is dit ook mogelijk mits dit vooraf met ons gecommuniceerd is.

Vraag naar de mogelijkheden en de daarbij behorende tarieven. Gelieve dit via de app te doen.

 
 

Algemene voorwaarden

  • Voor deelname aan een buitenrit, dien je je vooraf in te schrijven. Dit kan via de app, of rechtstreeks in onze agenda/boek.
  • De kosteloze afmeldtermijn voor buitenritten is 48 uur. Bij afmelding binnen 48uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht, ongeacht de reden.
  • Buitenritten gaan ook met slecht weer door. Wanneer het onverantwoord of onveilig is zullen wij te allen tijden de rit annuleren. Bij annulering vanuit onze kant, zullen er vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht worden.
  • Wij werken met een maximum gewicht voor ruiters, dit gewicht is afhankelijk van het paardenbestand wat we op dat moment hebben. Momenteel staat dit gewicht op 85kg.
Meer info over de buitenritten met de (manege)paarden?