Les geven

activiteiten

Op Manege Tinte, waar we gevestigd zijn, worden het hele jaar door veel (hippische) activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Er is een samenwerking tussen Manege Tinte, Kantine Manege Tinte, Horseworld Tinte, Ponyworld Tinte, de balans in beweging en rijvereniging r.v. Het Colinsland.

Een grote variatie aan clinics komt aan bod, van dressuur tot working equitation en van grondwerk tot springen. Daarnaast zijn er meerdere keren per maand wedstrijden, KNHS en Manege en Ruiterbond proeven. Maar ook ponykampen, puzzelritten, bingoavonden, klaverjassen, je kan het zo gek niet verzinnen of het wordt georganiseerd. Kortom, we zijn niet voor niets de gezelligste manege van het eiland!

Voor de recente kalender zie: www.hetcolinsland.nl

Ruiterfit en houding

Ruiterfitheid staat bij ons hoog aangeschreven. Bij ons op stal zijn er dan ook diverse manieren om aan je eigen ruiterfitheid, balans en houding te werken.

  • Ruiterpilates
  • Flexchair
  • Houding en zitlessen al dan niet aan de longe

Maken hier onder andere deel van uit. Deze activiteiten worden voornamelijk door de balans in beweging georganiseerd. Voor meer info klik op: www.debalansinbeweging.nl

Proeven manege en ruiterbond

De Manege & Ruiter Bond heeft zijn eigen dressuur-, spring-, vaardigheids- en westernproeven ontwikkeld. Deze proeven zijn meer afgestemd op de manege ruiter en dat is dan ook de reden dat wij hier graag mee werken. Ruiters kunnen hun voortgang in hun paspoort bijhouden. Er is veel variatie in de proeven en dus veer leermogelijkheden om jezelf als manegeruiter verder te ontwikkelen.
Neem een kijkje op Manegeruiterbond.
Daar kunnen al deze producten gratis gedownload worden. Ruiters kunnen thuis achter hun computer de proeven al oefenen.

Wil jij bij ons paardrijden?
Wil je bij ons komen paardrijden? Klik dan op de contactknop rechtsonder of vul ons contact formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!